Foto

Beste karpervissers,

Bij deze wil ik mijzelf even voorstellen.
Ik ben Niels Dortmans, 22 jaar en kom uit Helmond. In het dagelijks leven werk ik bij DAF in Eindhoven. Daarbij heb ik al 11 jaar karpervissen als hobby. In mijn vrije tijd probeer ik dan ook zoveel mogelijk aan de waterkant te zitten.

De wateren, waar ik vaak te vinden, ben zijn meestal plassen in Helmond, Eindhoven en omstreken. Voordat ik een sessie ga pakken, zorg ik altijd eerst dat ik het water goed observeer en bestudeer. Ik vaar er overheen met mijn boot en ga stekken zoeken. Als ik een mooie schone stek gevonden heb, ga ik deze direct aanvoeren met boillies in combinatie met tijgernoten. Op deze stek vis ik dan meestal met een snowman rig. Mochten er geen schone plekken zijn, dan voer ik als nog een begroeide stek aan. Die zal ik bevissen met een shot rig. Deze techniek voer ik het vaakst uit tijdens mijn sessie op grote en kleine wateren.

Maar het maakt niet uit groot of klein, de vissen weten wel waar ze moeten zijn!

Met de boillies van Scale Baits weet ik meestal wel een vis op de kant te krijgen. In de tijd dat ik vis, heb ik vele verschillende soorten en smaken boillies geprobeerd, hierbij heb ik nog nooit zo'n succes gehad als wat ik met het aas van Scale Baits heb gehad! Ook heb ik 2 jaar verschillende soorten en smaken getest van Scale Baits, maar mijn voorkeur gaat zeker uit naar de Garlic/Robin Red. Hiervan ook dezelfde smaak pop-ups.
Zeker een aanrader voor elke karpervisser!!!

Tot aan de waterkant.

Groetjes,
Niels Dortmans

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.